Do osobného auta narazil kamión, 19-ročnú vodičku previezli do nemocnice

V obci Liptovské Sliače došlo k dopravnej nehode, pri ktorej sa zranila vodička osobného auta. Polícia okolnosti nehody vyšetruje.

Polícia v Žilinskom kraji vyšetruje dopravnú nehodu, ku ktorej došlo v piatok 10. februára v skorých ranných hodinách v katastri obce Liptovské Sliače v okrese Ružomberok. Z doposiaľ nezistených príčin sa na križovatke na ceste I. triedy zrazilo osobné motorové vozidlo s nákladným autom.

Žena odbočovala, následne do nej vrazil kamión

,,Na základe doteraz vykonaného objasňovania bolo zistené, že 19-ročná vodička viedla osobné motorové vozidlo Škoda po ceste tretej triedy č. 2220, v katastrálnom území obce Liptovské Sliače (okres Ružomberok), v smere k ceste prvej triedy č. 18.  Následne, z doposiaľ presne nezistených príčin, pri prejazde križovatkou došlo k zrážke s nákladným motorovým vozidlom Renault, ktoré viedol vodič v smere od mesta Ružomberok na obec Ivachnová,” informovala krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Podľa hovorkyne sa obaja vodiči na mieste podrobili dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu s negatívnym výsledkom.

Ženu previezli na ošetrenie

Po dopravnej nehode 19-ročnú vodičku osobného motorového vozidla previezli na ošetrenie do nemocnice.

,,Ďalšie okolnosti ako aj príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania,” dodala Kremeňová.

Z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody policajti cestu uzatvorili na nevyhnutne potrebný čas a cestnú premávku následne riadili a usmerňovali.

Zdroj: KRPZ Žilina

RK MAGAZÍN je nezávislý spravodajský portál, ktorý informuje o aktuálnom dianí v meste a okrese Ružomberok. Súkromné vydavateľstvo R PRESS vydávalo do konca roka 2022 aj mesačník RK MAGAZÍN, ktorý vychádzal v tlačenej podobe. Ponúkal čítanie magazínového typu o ľuďoch, udalostiach a zaujímavostiach v regióne dolného Liptova. Väčšinu článkov nájdete aj na webe rkmagazin.sk.